Privatlivspolitik
  • 51792802
  • Recovery@sportsmassoren.com

Sportsmassage

Sportsmassage

Sportsmassage

Sportsmassøren tilbyder  Sportsmassage i Randers til alle aktive mennesker – ikke kun til eliteidrætsudøvere.

Forkæl dig selv med en god og givende sportsmassage  af hele kroppen (ben, skuldre, nakke, ryg, arme, hals/ansigt) – og optimer din restitution efter en hård gang træning, eller efter travl og stressende hverdag

Behandlingen er en dybdegående  massage af muskulaturen som effektivt løsner myoser og spændinger. Det er en fysisk og manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv, hvor jeg bearbejder kroppens bløde væv (sener, muskler, ligamenter, bindevæv, osv.).

Sportsmassage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære, og fremmer restitutionsprocessen af træt/slidt muskelvæv. Sportsmassagens formål er sænke muskeltonus i musklen så den igen bliver blød og smidig, og derved får  lettere ved at udskille affaldsstoffer. Udskillelsen gør at  der samtidig tilføres  frisk ilt- og næringsrigt blod, så musklen hurtigere restituere og bliver klar igen.

Nedenfor er der en liste over nogle af de positive virkninger ved massagen.

  • Løsner og blødgør spændte, stive muskler
  • Forkorter restitutionstiden efter træning
  • Forkorter helingstiden efter sportsskader
  • Forebygger og forhindrer overbelastningsskader
  • Lindrer smerter
  • Øger blodgennemstrømningen i muskler og væv

Det kan i nogle tilfælde  være optimalt at kombinere sportsmassagen med Sportsterapi for at få løsnet vævet effektivt, så smerterne bliver reduceret hurtigst muligt.  Sportsterapi kan bruges i forbindelse med småskader, myoser og spændinger, der ikke kan løsnes op med almindelig massage. Det er naturligvis individuelt, hvor jeg vil ligge fokus i din behandling. Men jeg tager altid udgangspunkt i din krops behov og tilpasser behandlingen så den har den optimale effekt.

Massagen henvender sig til alle mennesker unge som gamle, aktive og eliteidrætsudøveren. Man høre tit man siger en sund sjæl i et sundt legeme og de to ting hænger unægtelig sammen.

Så forkæl dig selv og book en tid til en gang massage af hele kroppen ved Sportsmassøren hos Fysiodanmark i Randers og oplev på egen krop hvilken forandring det kan få for dit eget velvære.

Kontakt mig på mobil 51792802 eller send en mail til recovery@sportsmassoren.com

Book Nu