Privatlivspolitik
  • 51792802
  • Recovery@sportsmassoren.com

Lidt om Sportsmassøren

Sportsmassør

Sportsmassøren i Randers

Sportsmassør i Randers. 

Skal du ha sportsmassage eller alm. massage i Randers,  skal du vælge Sportsmassøren hos FysioDanmark. 

Jeg hedder Ole Juul, og er uddannet massør, sportsmassør, sportsterapeut og AcuNova akupunktør, og har klinik Sportsmassøren i Randers. Klinikken ligger hos Fysiodanmark i Randers C, hvor jeg bla. varetager en del af deres massage, og tilbyder forskellige former for behandlinger, hvor sportsmassage er en af dem.

Jeg kan tilbyde dig dybdegående  fysiurgisk massage, sportsmassage og sportsterapi. Det er behandlinger der effektivt går ind og løsner op i muskulaturen, og fjerne myoser, spændingshovepine, lændeproblemer og småskader mm.

Sportsterapi/Kropsterapi

Som massør og sportsterapeut har jeg udover massagen, en bred vifte af redskaber som jeg kan kombinere i  mine behandlinger. Det kunne f.eks være triggerpunktsmassage/akupunktur og refleksakupunktur. Det kunne også være en gang cupping som er en meget effektiv form for bindevævsmassage, som bliver brugt meget i den professionelle sportsverden. Det kunne også være PNF udspændinger, foamroller, dryneedling eller coachning mm.

Alt det kan jeg tilbyde dig, så du får maximal effekt ud af behandlingerne og restituere meget hurtigere.

Fysiurgisk massage og sportsmassage er for alle, og ikke kun for den aktive sportsudøver.

Kombinationen af ovenstående har maximal effekt,  så du restituere meget hurtigere end du vil gøre med en almindelig gang massage.

Jeg har hjulpet mange klienter, både elitesportsfolk, men også helt almindelige mennesker, som har haft problemer som følger af  f.eks. dårlige arbejdsstillinger, stress, kontorarbejde mm. med rigtig god effekt.

Så med min mange års erfaring og viden indenfor sportsverdenen, kan jeg hjælpe dig med at slippe af med ømhed og muskelspændinger, få bugt med smerter, overbelastning, inflammation, småskader, optimere din restitution og forbygge skader, så du kan få meget mere ud af din træning, og hverdag.

Snyd ikke dig selv

Så vil du ha rigtig sportsmassage som de professionelle idrætsudøvere får, så snyd ikke dig selv, men kontakt Sportsmassøren i Randers og få behandlinger der virker.

Optimer din træning

Jeg kan hjælpe dig med sportsskader, coaching, restitutionsvejledning, sportskropsterapi og effektiv sportsmassage, så du kan nå de mål du sætter dig, uanset om du dyrker idræt på højt plan, eller er amatør og gerne vil nå dine egne personlige mål.

Hvilken behandling der kan hjælpe lige netop dig, finder vi ud af i fællesskab.

Så kig ind til Sportsmassøren hos Fysiodanmark i Randers, og hør hvad jeg kan gøre for dig.

Kontakt mig på mobil 51792802 eller send en mail til recovery@sportsmassoren.com