Privatlivspolitik

Sportsmassage i Randers

Sportsmassage i RAnders
Sportsmassage i Randers Jpg.

Sportsmassage i Randers.

Jeg hedder Ole Juul, og er uddannet Fysiurgisk massør og Sportsmassør, med flere efteruddannelser i  sports og kropsterapi. Jeg er indehaver af  Sportsmassøren i Randers C. Klinikken ligger hos Fysiodanmark, hvor jeg bla. varetager en del af deres massage, samt selv tilbyder forskellige former for behandlinger, bla. sportsmassage

Jeg kan tilbyde dig dybdegående  fysiurgisk massage, sportsmassage og sportsterapi. Det er behandlinger der effektivt går ind og løsner op i muskulaturen, og fjerne myoser, spændingshovedpine, lændeproblemer og småskader mm. Hvilken behandlinger du skal ha, finder vi ud af når du kommer ind på klinikken, det kunne f.eks være rygmassage. Da mange af mine klienter kommer med rygproblemer har jeg valgt at efteruddanne mig i lige netop de problematikker der kan være forbundet med det.

Sportsterapi/Kropsterapi

Udover at være uddannet Fysiurgisk Massør og Sportsmassør er jeg også uddannet sports og kropsterapeut, hvilket gør at jeg har mange flere redskaber til at få dig hurtigt på banen igen end en almindelig Massør har. Dem kombinere jeg i mine behandlinger efter behov. Det kunne f.eks være i forbindelse  forskellige former for sportsakupunktur, akupressur og cupping mm. Som en af de eneste massageklinikker i Randers tilbyder jeg professionel Cupping. Cupping er en meget effektiv form for bindevævsmassage, som bliver brugt meget i den professionelle sportsverden. Derudover har jeg mange års erfaring fra sportsverdenen, både som aktiv idrætsudøver indenfor fitnessverdenen bla. som styrkeløfter, svømmer boksning mm. men også son fitnessinstruktør/personlig træner og coach.

Fysiurgisk massage og sportsmassage er for alle, og ikke kun for den aktive sportsudøver.

Kombinationen af ovenstående har maximal effekt, så du restituere meget hurtigere end du vil gøre med en almindelig gang massage.

Jeg har hjulpet mange klienter, både elitesportsfolk, men også helt almindelige mennesker, som har haft problemer som følger af  f.eks. dårlige arbejdsstillinger, stress, kontorarbejde mm. med rigtig god effekt.

Så med min mange års erfaring og viden indenfor sportsverdenen dels som aktiv idrætsudøver på højt plan, træner og coach, kan jeg hjælpe dig med at slippe af med ømhed og muskelspændinger. Få bugt med smerter, overbelastning og inflammation. Småskader, optimere din restitution og forbygge skader, så du kan få meget mere ud af din træning, og hverdag.

Snyd ikke dig selv

Så vil du ha rigtig sportsmassage som de professionelle idrætsudøvere får, så snyd ikke dig selv, men kontakt Sportsmassøren i Randers og få behandlinger der virker.

Optimer din træning

Jeg kan også hjælpe dig med, coaching, programlægning og restitutionsvejledning.  Så lad mig hjælpe dig med at nå de mål du sætter dig. Det er uanset om du dyrker idræt på højt plan, eller er amatør og gerne vil nå dine egne personlige mål.

Hvilken behandling der kan hjælpe lige netop dig, finder vi ud af i fællesskab.

Så kig ind til Sportsmassøren hos Fysiodanmark i Randers, og hør hvad jeg kan gøre for dig.

Kontakt mig på mobil 51792802 eller send en mail til recovery@sportsmassoren.com 

Følg os på de sociale medier
Book din tid her