Privatlivspolitik

Sådan kommer du af med dine skuldersmerter

Sådan kommer du af med dine skuldersmerter

Mange danskere går rundt med én eller anden form for smerte i deres krop. Ofte er dette skuldersmerter, og det kan med tiden blive rigtig forstyrrende. Smerten kan forværres, og bevægeligheden i skulderen kan blive begrænset. Det er derfor vigtigt at reagere, når man oplever vedvarende smerter i skulderen. En god måde at lindre smerten på, er med massage.

Sportsmassøren behandler sportsskader og skavanker i Randers. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du oplever smerter.

I dette indlæg gennemgår vi skuldersmerter, som er en meget hyppig smertetilstand blandt sportsudøvere på trods af, om man dyrker motion på lille eller høj plan.

Skuldersmerter

Hvad skyldes skuldersmerter?

Vedvarende skuldersmerter kan godt skyldes nogle former for træning med tunge vægte, hvor skuldrene bliver bevæget uhænsigtsmæssigt. Som oftest skyldes ondt i skulderen dog bare ens holdning. Netop derfor er det også så normalt et problem – mange mennesker sidder foroverbøjet over deres computer hele dagen, og det kan være skadeligt for bevægeapparatet. Rent anatomisk, så skyldes skuldersmerter ofte indeklemte sener. Disse sener bliver så inflammerede af, at være fastklemt. Med øget slid på senen og øget inflammation, falder bevægeligheden i skulderen. Smerter i skulderen kan også gøre det svært at sove, idet det ofte er skulderen du ligger på. For at komme helt af med skuldersmerterne på lang sigt, er det vigtigt at tage fat om roden på problemet. Hvis det skyldes træning, skal du altså spare på det øvelser, der slider på skuldrene. Skyldes det din holdning, skal du være fokuseret på at forbedre den. Kun på denne måde kan du komme af med dine skuldersmerter på lang sigt. Uden hjælp kan det dog ofte gå langsomt – derfor er det tit en god idé, at hjælpe kroppen lidt ekstra på vej.

Massage mod skuldersmerter

En fantastisk måde at afhjælpe sine skuldersmerter på, er med massage. Særligt er en fysiurgisk massage god til smertelindring. I en fysiurgisk massage arbejdes der målrettet med led, sener og muskler. Massagen er også god til at sænke inflammation i kroppen, og øge blodgennemstrømningen til musklerne. Alt sammen er noget, der er med til at fremskynde en helingsprocess, og lindre smerter. Jeg har en stor anatomisk viden, og kan derfor hjælpe dig med at lokalisere, præcist hvor din smerte i skulderen kommer fra. En anden god grund til at vælge massage som smertelindring, er den opløftende effekt massagen har. Massage udløser endorfiner, og styrker det mentale overskud. Og netop dette er vigtigt, når man har gået rundt med smerter i længere tid. Det påvirker nemlig det mentale overskud meget negativt, at gå rundt og have ondt. På denne måde kan massage have dobbel effekt; det er både godt for fysisk smertelindring, og for ens mentale overskud.

Andre behandlinger

Hos sportsmassøren i Randers får du ofte en behandling, som er en kombination af flere forskellige teknikker. På denne måde er vi sikre på, at kunne skræddersy behandlingen til præcist dine behov. Særligt til smertelindring er behandlingsmetoder såsom cupping og sportsterapi effektfulde. Sportsterapi er i sig selv en kombination af forskellige behandlingsformer, og på trods af navnet, så er det ikke kun til sportsfolk. Helt almindelige mennesker kan også sagtens have gavn af dele af sportsterapien.

Heldigvis behøves du ikke selv finde ud af, præcist hvilken behandling der passer bedst til dig. Ved din første tid tager vi en samtale om dine problematikker. Ud fra dette tilrettelægger jeg et behandlingsforløb, der passer perfekt til dig. Sportsmassøren i Randers står klar til at hjælpe dig, når du har ondt i skulderen. Kontakt os her.

Du kan følge os på de sociale medier og kontakte os her

ByOle

Call Now ButtonRing Nu