Privatlivspolitik

Rygmassage

Rygmassage i Rander.

Hos Sportsmassøren i Randers er Rygmassage ofte en del af dagens job, og med efteruddannelse i bla. de problemer står jeg klar til at hjælpe dig. Med rygmassage kan jeg reducere spændinger i din muskulatur, samt få bugt med myoser og infiltrationer, som oftest er forårsaget af dårlige arbejdsstillinger, eller stillesiddende arbejde. Symptomerne kan smerter i nakken, musearm, stress, hovedpine og stress kan opstå.

Massagen virker afslappende og får spændte og belastede muskler til at løsne op og blive bløde igen. Samtidig giver det lindring og velvære til hele kroppen, da kroppens blodgennemstrømning øges, og affaldsstofferne bliver transporteret væk.

Ved rygmassage lægges der vægt på at de store muskelgrupper, således blodforsyningen og iltningen til muskulaturen bliver optimal. I tilfælde af meget overspændt muskulatur bruge jeg ofte Cupping til at få blødt ordenligt op i muskulaturen. Derved minimeres risikoen for at myoser og infiltrationerne kommer igen.

Rygmassage kan anbefales ved:

  • Spændt muskulatur i overkroppen
  • Nakkesmerter ned mellem skulderbladene
  • Smerter, som stråler ud i arme og hænder
  • Tennisalbue og musearm
  • Overbelastning eller dårlig arbejdsstilling
  • Stress og hovedpine

Book din tid til rygmassage i Randers hos Sportsmassøren i Randers. Her vi er specialister i forebyggende behandlinger, samt smertebehandling med fysiurgisk massage og ved brug af teknikker fra sports/kropsterapi og erfaring indenfor både welness og sportsmassage. Vi arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og kombinerer ofte flere massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen og især ryggen, så problematikkerne ikke opstår igen.

For at kunne udføre disse forskellige teknikker har vi forskellige massage- og kropsterapeutuddannelser.

Behandlingerne foregår i dejlige omgivelser hos FysioDanmark i Randers C.

Tider skal bookes direkte hos Sportsmassøren på enten nedenstående telefonnummer eller mail.⬇️

Du kan følge os på de sociale medier og kontakte os her
Call Now ButtonRing Nu