Privatlivspolitik

Sådan kommer du bedst af med ondt i lænden

Sådan kommer du bedst af med ondt i lænden

Lændesmerter er en af de mest almindelige smertetilstande blandt danskere. Næsten alle mennesker vil komme til at opleve at have ondt i lænden i løbet af deres liv. Specielt ved disse smerter er, at de ikke nødvendigvis kommer med alderen – mange mennesker oplever allerede at have problemer med ondt i lænden som teenagere. Som oftest kan disse smerter lindres dramatisk med forskellige former for massage.

Sportsmassøren kan hjælpe dig i Randers, hvor vi kan behandle rigtig mange sportsskader og skavanker. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du oplever smerter.

I dette indlæg gennemgår vi lændesmerter, som er en meget hyppig smertetilstand blandt sportsudøvere på trods af, om man dyrker motion på lille eller høj plan.

Forskellige årsager til lændesmerter

Ondt i lænden kan skyldes mange forskellige ting. Ofte skyldes det dårlig søvn, uhensigtsmæssige løft, stress, eller usund levestil. Mere kroniske smerter kan skyldes skoliose, diskusprolaps mm. Afhængigt af hvad årsagen til lændesmerterne er, kan man indføre ændringer i sit liv, der afhjælper smerterne. Dette gælder selvfølgeligt primært for de mere akutte lændesmerter, og ikke til dem, der har kronisk ondt i lænden som følge af en skade eller medicinsk tilstand. Generelt er det dog en god idé at investere i en god seng, leve sundt og spare på de meget tunge løft.

Ret ofte kan man dog ikke komme med en præcis årsag til, hvorfor lændesmerterne er der. Dette er selvfølgelig meget frustrerende for den enkelte. I sådanne situationer kan det være svært at finde en måde at lindre smerterne på, da man ikke ved hvad årsagen er. Som regel er massage et godt middel til smertelindring i lænden – også selvom årsagen ikke er kendt.

Massage mod ondt i lænden

Massage er en fantastisk metode til smertelindring overalt i bevægeapparatet. Dette er ingen undtagelse, når det kommer til lændesmerter. Næsten uanset hvad årsagen til dine lændesmerter er, kan massage hjælpe dig.

Jeg har en stor viden om menneskets anatomi, og dette hjælper gevaldigt i behandlingen af patienter med smerter. Selv hvis din ondt i lænden ikke er diagnosticeret, kan jeg lokalisere, og arbejde med, de muskler og sener i din lænd, som er inflammerede og smertefulde. Hvis dine lændesmerter skyldes din livsstil eller stress, kan massagen have en dobbetleffekt. Først og fremmest bliver der arbejdet med dine smertefulde muskler og led. Derudover så har massage en stærk opløftende og afstressende effekt, der derfor tager fat om roden af dine smerter.

Selv hvis det er mere kroniske og ‘alvorlige’ faktorer der er skyld i din ondt i lænden, kan massage være en fantastisk lindring. Jævnlig massage gavner folk med kronisk ondt i lænden – og det gavner på lang sigt. Massagen nedbringer inflammationen i kroppen, og fremskynder adskillelsen af affaldsstoffer. Alt dette er med til at nedsætte smerter i kroppen. Lider du af ondt i lænden, er massage derfor altid en god investering.

Andre gavnlige behandlinger

Udover den klassiske og afslappende fysiurgiske massage, findes der også andre behandlingsformer, der kan supplere. Dette kan fx være cupping, eller sportsterapi. Sportsterapi er betegnelsen for en samling forskellige behandlinger, der allesammen har en gavnlig effekt på smerte og restitution, og bliver brugt af professionelle sportsfolk. Derfor er sportsterapi også en meget effektiv smertelindring. Det samme gælder cupping, der i bund og grund bare er en meget dybdegående bindevævsmassage.

Uanset om du har kronisk eller akut smerte i lænden, kan massage være en fantastisk måde at lindre og behandle dine smerter. Det kan være særligt svært at beslutte sig for en behandling, når det gælder om behandling af smerter. Det behøves du heldigvis slet ikke selv tage stilling til. Når du ankommer til din første behandling, finder vi sammen ud af den helt rigtige løsning for dig. Det eneste du skal have besluttet dig for hjemmefra, er behandlingens længde.

Sportsmassøren i Randers står klar til at hjælpe dig, når du har ondt i lænden. Kontakt os her.

Du kan følge os på de sociale medier og kontakte os her

ByOle

Call Now ButtonRing Nu