Privatlivspolitik
 • 51792802
 • Recovery@sportsmassoren.com

Massage

Massage i Randers

Hvilken massage behandling skal jeg vælge?

Massage i Randers – Wellness eller sportsmassage?

Skal du ha massage i Randers? så skal du vælge Sportsmassøren hos FysioDanmark.

Forkæl dig selv med en god givende massage af hele kroppen og optimer dit velvære.

Massage behandlinger

Behandlingerne har alle det til fælles at det er en dybdegående massage af muskulaturen,  der effektivt går ind og løsner myoser og spændinger.

Massage er medvirkende til forøget psykisk og fysisk velvære, og fremmer restitutionsprocessen af træt og slidt muskelvæv.

Hos Sportsmassøren i Randers gør jeg mit bedste for at matche dit behov for massage, så du får den massage der passer lige til dig. Det vil sige, at uanset hvilken behandling du vælger, så tilpasser jeg behandlingen til dig og dine behov.

Mine behandlinger er en kombination af kraniosakral terapi, fysiurgisk massage, sportsmassage,  sportsterapi og ledmanipulation.

Er du meget stresset og øm, vil min behandling tage udgangspunkt i en afslappende fysiurgisk massage. Men har du til gengæld hårde infiltrationer, skader eller brug for at der virkeligt bliver taget fat, så vil jeg bruge mere fra den effektive sportsmassage.

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvad hvilken behandling du skal vælge når du booker. Du kan altid lave det om. Det eneste du skal tage stilling til er om det skal være 25 – 45 eller 60 min. behandling du vil have, for når du kommer på klinikken første gang,  tager vi en snak om hvad du har behov for af behandling.

Fælles for de forskellige behandlinger er at de alle har en positiv effekt på :

 • Spændte og stive muskle
 • Smerter
 • Tennisalbue/musearm
 • Løber/Springerknæ
 • Afstresser kroppen ved at sænke stresshormonet cortisol
 • Forebygger muskelspændinger
 • Øger bevægelighed i muskler, sener og led
 • Afhjælper spændingshovedpine
 • Øger blodgennemstrømningen i musklerne
 • Udskiller affaldsstoffer fra muskelvævet
 • Øger produktionen af endorfiner
 • Styrker det mentale overskud

Ud over sportsmassage og fysiurgisk massage, har jeg også lidt andre gode tilbud til dig, som du kan se i menuen på forsiden på hjemmesiden.

Jeg kombinere ofte mine behandlinger med sportsterapi for at opnå maksimal effekt på korteste tid.

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, er du meget velkommen til at spørger mig.

Så hvis du skal have massage i Randers så kontakt mig på nedenstående.

Kontakt mig på mobil 51792802 eller send en mail til recovery@sportsmassoren.com