Privatlivspolitik

Hvordan kan en sportsmassage hjælpe dig?

Hvordan kan en sportsmassage hjælpe dig?

Sportsmassage adskiller sig primært fra en afslappende, fysiurgisk massage ved at være mere intens, og med et hårdere tryk. Der bliver i langt højere grad arbejdet i dybden med dine muskler og led. Mange mennesker tror, at sportsmassage kun er noget som elitesportsudøvere får, og som almindelige mennesker ikke kan have gavn af. Men dette er slet ikke sandt. Der er mange fordele ved en sportsmassage, også for helt gennemsnitlige danskere.

Sportsmassage som smertelindring

Mange mennesker kan enten i perioder, eller mere konstant, opleve smerter i kroppen. Disse smerter er ofte et resultat af dårlige siddestillinger på arbejdet og andet uhensigtsmæssigt slid på kroppen. Det kan virke enormt nedsættende på livskvaliteten og overskuddet at gå rundt med smerter. Alligevel er der mange der ikke gør noget ved det, fordi smerten hurtigt bliver en del af ens normalbillede. Og dette er synd og skam! De fleste mennesker kan nemlig godt få lindret deres smerter betydeligt, endda uden medicin. Sportsmassage er en ofte en fantastisk og effektiv måde at lindre smerter på. Dette gælder især smerter i lænd, skuldre og nakke, samt spændingshovedpine og lignende. Derudover kan hyppig massage forebygge at nye belastningsskader opstår. Alt i alt kan sportsmassage være et godt hjælpemiddel på vejen mod større velvære for det helt almindelige menneske.

Sportsmassage til elitesportsudøvere

Udover at være god for almindelige mennesker, er sportsmassage selvfølgelig helt fantastiske for sportsudøvere. For langt de fleste elitesportsudøvere er sportsmassage en helt fast del af deres træningsrutine. Grunden til dette er først og fremmest, at en massage fremskynder restitutionen efter træning. Dette sker fordi blodcirkulationen i hele kroppen øges. Der bliver altså sat gang i hele systemet, og affaldsstoffer bliver hurtigere renset ud. En forkortet restitution gør det muligt at træne hyppigere og mere intenst. Hyppig massage kan som bonus forebygge sportsskader ved at øge kroppens bevægelighed, samt fremskynde helingen af allerede opståede skader.

 

Man skal altså bestemt ikke undervurdere hvilken effekt sportsmassage kan have på en præstation som sportsudøver. Sportsmassøren i Randers har erfaring med at massere elitesportsudøvere, og kvaliteten er altså lig den som de professionelle gør brug af. Hvis du selv er ambitiøs sportsudøver er det vigtigt ikke at forsømme den kropslige pleje. En sportsmassage kan hjælpe dig med at udleve dit fulde sportslige potentiale.

Cupping som de professionelle er vilde med

Det er meget populært at blande forskellige andre behandlingsformer og terapier ind i en normal massage for at opnå det maksimale udbytte. Dit specifikke behandlingsforløb vil blive skræddersyet i samarbejde første gang du har en tid hos sportsmassøren. En af de tilføjelser der er meget populær blandt sportsudøvere er cupping, der i virkeligheden bare er en meget dybdegående bindevævsmassage. Teknikken er fra østens lægevidenskab, og bliver stadig brugt som terapiform i fx. Kina. Cupping er meget populært blandt eliteudøvere. Det er fx. Ikke sjældent at man kan se svømmere som Michael Phelps med mørke cirkler på ryggen og skuldrene som et resultat af behandlingen.

 

Til slut skal det selvfølgelig tilføjes, at cupping også kan bruges til dig der ikke er sportsudøver, men som bare lider af generel ømhed og anspændthed i kroppen. Ligemeget hvad dine unikke behov er, finder vi sammen den perfekte behandling til dig. Samtidig opfordrer vi altid til at du laver stræk-eller yogaøvelser i forbindelse med din træning, som snildt kan kombineres med spabehandling som kan løsne din muskulatur!

Følg os på de sociale medier

ByOle

Book din tid her