Privatlivspolitik

Anmeldelser

Anmeldelser og feedback fra vores klienter

Da vi går meget op i at have tilfredse klienter, opfordrer vi alle vores klienterne til at komme med anmeldelser og feedback på deres behandlinger.

Her er et lille udpluk af hvad de siger 😊

Anmeldelse fra Kirsten Jensen

Kæmpe anbefaling og fem stjerner fra mig, efter at have fået et hold i nakken og kureret på 2 dage. Jeg har før haft hold i nakken, og skulle have mange behandlinger ved kiropraktoren før jeg var klar igen.

Anmeldelse fra Gunnar Thor Gudjonsson. Tidligere strongman, dansk og nordisk mester i Bodybuilding.

Dejligt og behageligt.

Anmeldelse fra Peter Pedersen. Tidligere verdensmester i fridykning og indehaver af flere verdensrekorder.

Jeg følte mig i gode hænder med det samme hos Ole. Han gik systematisk igang med at lokalisere problemet og arbejdede sig professionelt frem til problemet var løst.
Jeg har altid trænet på højeste niveau. Bla har jeg været verdensmester i fridykning og sat flere verdensrekorder, så jeg vil mene, at jeg kender min krop, og når den er i gode hænder.

Ole får mine varmeste anbefalinger.

Anmeldelse fra Pierre OCR Atlet

Kan kun give Ole Juul den varmeste anbefaling. Han er meget passioneret i hans arbejde, som han gør yderst tilfredsstillende hver gang jeg er der nede ved ham. Som i øvrigt er en del gange efterhånden 👍😀

Anmeldelse fra the_sculpture_  MMA

My first Deep tissue massage in Denmark🇩🇰 I was so happy that I did @sportsmassoren.com. Ole Juul is simple amazing! Very knowledeable, he is thinking when he Works in you and explaining why certain points are more painful than others. Thank you very much Ole and I al definitely blessed to Work with you. It’s time to bush my body to the net level before I travel to Abu Dhabi 🇦🇪💪💪.

Anmeldelser fra Stinna
Piv dygtig, jeg har haft brækket ryggen, jeg er født med deforme hofter, jeg har 2 typer af Lupus, når jeg ikke har kunnet rette mig op, så hjælper behandling med kopper så godt at der er lindring af smerter og jeg har kunnet rette mig næsten helt op bagefter, selvfølgelig hvis man er så hårdt ramt, så kan man skulle have behandling igen, men det kan varmt anbefales, også som gaveide! 👍

Anmeldelse fra Ulla 

Fantastisk 👍 Er lige blevet behandlet for en Bakers cyste. Mit ben snurrer og er fuldstændig smertefrit. Det hele værd 👍👍👍👍

Anmeldelse fra Carsten

Kyndige hænder, og fantastisk selskab … Lige den rette opskrift for overbelastede led.👍👍👍

Anmeldelse fra Ulla  Crossfit Atlet

Fantastisk behandling både professionelt og personligt.

Anmeldelse fra Christian 

Jeg har idag fået en behandling hos sportsmassøren. Resultatet er mildest talt overvældende!
Min problematik, er diskusprotrusion i lænd, med nerve påvirkning.
I 2 år har jeg gået til fys ugentligt, uden effekt. Jeg har prøvet kiropraktor, ryghold osv – uden mærkbar effekt. Ca 45 min. Hos sportsmassøren betød, at jeg nu er lindret betydeligt i smerter, kan bøje mig forover og nå mine tæer… det er længe siden jeg kunne det sidst! Jeg kan desuden mærke forbedring i fleksibiliteten i ryggen, hvilket også er længe siden jeg kunne.
Sportsmassøren/ Ole, har mine varmeste anbefalinger! Et plus er, at Ole er en virkelig behagelig person.

Anmeldelse fra Marina 

Seriøs og dygtig behandler med styr på sit kram. Vil til enhver tid anbefale Ole.

Anmeldelse fra Tim 

Jeg har døjet med ryggen i flere år. Det klarede Ole lige over et par gange, Kan slet ikke rose manden nok, kanon arbejde og en meget behagelig mand.

Anmeldelse fra Mads 

Kan varmt anbefale Ole’s behandlinger👍 Jeg har døjet med rygproblemer i halvandet år som har forhindret aktiv livsstil og begrænsninger i min dagligdag, men efter bare 3 behandlinger har jeg mærket markante fremskridt hvilket gør min dagligdag nu ikke er hæmmet og jeg så småt har været i stand til at påbegynde sport igen 👌

Anmeldelse fra Marcus 

Jeg har nu været ved Ole nogle gange, og det er en fantastisk følelse, når man er færdig👍
Ole holder mig klar til at give den fuld skrald på styrketræningen og hele vejen til bodybuilding konkurrencen start næste år.
Han ved, hvad han laver det er helt sikkert.
Både til den almindelige, og til atleten.
Ser frem til næste gang min ven 👍

Anmeldelse fra Anne Kathrine 

Man er i fantastiske hænder hos Ole. Ole sammensætter en behandling, som passer til ens behov.
Jeg har selv prøvet recoveryboots, cupping og massage. Det kan varmt anbefales.

Anmeldelser fra Morten 

Kan virkelig anbefale et besøg hos Ole
Har i 6 måneder gået med en “kold” skulder efter et slag og samme tid en en overbelastning. Har forsøgt om andre kunne hjælpe mig inden jeg blev anbefalet et besøg hos Ole med det resultat at jeg i dag kan bruge min arm fuld ud og er i fuld gang med genoptræning.

Hvis du kunne tænke dig at Sportsmassøren skal hjælpe dig i forhold til problematikker i bevægeapparatet, kan du uforpligtende kontakte mig på nedenstående så vi sammen kan finde en behandling der kan hjælpe dig.

Kontakt mig på mobil 51792802 eller send en mail til recovery@sportsmassoren.com

Du kan følge os på de sociale medier og kontakte os her
Call Now ButtonRing Nu